dinsdag 27 juli 2010


Hier alweer een kaartje in roze.Vind het een leuke kleur om mee te werken,heb ook zoveel mooie papiertjes in roze.De stempel is nieuw en voor het eerst ingekleurd met Distress Inkt,dat vind ik toch ook wel een hele leuke techniek zeg....pfff..zo blijven we natuurlijk bezig met nieuwe spulletjes opzoeken...t is wat,maar een extra baantje nemen denk ik...

maandag 26 juli 2010


Hier eindelijk weer eens een kaartje van mij.
De vakantieperiode is ook hier aangebroken,de dagen vliegen...
Weer eens een heel andere kleur-combinatie,met een 3-d knipplaatje van een snoesje.Rode bloem linksonder een beige bloem rechtsboven zelf gefabriceerd.
Het sierrandje van een pons van Martha Steward.

see you later...

dinsdag 20 juli 2010



Hoi hoi,

Voor de challenge van www.allesmetenoverkleurenmetderwents.blogspot.com heb ik deze kaart gemaakt.het moest een ronde kaart zijn in groen en roze.
Alleen lukt het fotograferen op het ogenblik niet zo goed,het broekje van het baby-tje is toch echt (licht)groen maar dat komt helemaal niet over,iemand suggesties??De baby is van een stempel van Eline,de vlaggetjes-slinger.Het baby-tje ingekleurd met mn Derwenten.
Alleen het randje vind ik echt niet mooi.....jammer

Groetjes Yvette

zondag 18 juli 2010



Hoi allemaal,

Vandaag weer lekker aan het knutselen geweest.
Eeen kaart voor de challenge van Marianne Design.(www.mariannedesign.blogspot.com)
Er moest met een creatable van Marianne gewerkt worden.
De bloem rechtsboven is van mijn nieuwste aanwinst voor de Cuttle-bug(van Marianne).
Linksonder is gemaakt met 1 van die malletjes en daarna in elkaar gefrutseld tot het zowaar op een bloem leek,die heb ik met zilver-stickels bewerkt.
Het papier is Basic-Grey en het 3-plaatje van Marianne(uit de serie "opkikkertjes").
Ik heb nog geen tekst op het labeltje gestempeld,ik weet nog even niet naar wie deze toegaat en waarom.....
De kleuren komen niet echt over op de foto zie ik wel,de avondzon doet er geen goed aan.Misschien dat ik morgen nog een poging doe.

Groetjes Yvette

woensdag 14 juli 2010


En....Daar is ik weer.
Ik heb vanmiddag nog een kerstkaartje gefröbeld,het is een hele simpele geworden,maar ik word er zelf wel blij van moet ik zeggen.Het blauwe papiertje is door de Cuttlebug geweest en toen heb ik de tekst wat bruinig gemaakt.De magnoliastempel ingekleurd(wat beter gelukt deze keer)en de papieren bloemetjes ook bewerkt met mn potloden........

Groetjes Yvette


Haaj...

Hier weer een kaartje van mij,dit weekend gemaakt,maar het was ook weer een zware bevalling.Alweer niet tevreden met mn inkleurwerk.de kleuren zijn niet fel,niet duidelijk genoeg,ze kunnen sprekender.(maar vrolijk door blijven oefenen!!)
Met deze kaart doe ik mee aan de challenge van Marianne Design(www.mariannedesign.blogspot.com),thema was Glitters.
Op het bosje bloemen zijn wat glitters aangebracht en de embellisments blinken ook wel lekker.

Tot later,ik ga er nog eentje maken denk ik,voordat de donderwolken zich hier laten zien,de meiden(vooral de oudste)hebben een hekel aan onweersbuien)

Groetjes Yvette

maandag 12 juli 2010




Haaj,

Het is weer maandag.
Het hele weekend bezig geweest met een kaartje,een keer opnieuw begonnen zelfs en nu ben ik best tevreden.Ik doe met deze kaart mee aan een challenge met als thema chocolade van het Totally Tilda Challenge blog(www.totallytilda.blogspot.com).
Bruin is nu echt een kleur waarin ik niet zo gauw een kaartje zou maken,vind de kleur wel leuk en sfeelvol maar ik kan er zo weinig mee,vandaar dat ik zelfs nog een keer opnieuw ben moeten beginnen.T is wat....

groetjes Yvette

donderdag 8 juli 2010



Hoi Hoi,

Nog gauw even een berichtje voordat ik straks weer naar mijn werk mag.
Gisteren kwamen de spulletjes van Stempels Enzo binnen.2 stempels van Magnolia,het magazine van Magnolia(Prachtig,veel inspiratie en ideeën)en wat papier alvast voor de kerst(de productie ligt bij mij niet zo hoog als bij sommigen,dus ik zal op tijd aan mijn kerstkaarten moeten beginnen vreesik,niet erg want ik vind kerst kaarten erg leuk om te maken)

Maar goed,gelijk met mn Magnolia stempel aan de slag gegaan.Eerst geprobeerd met mn nieuwe Copics,maar dat was nog geen geslaagd experiment,toen aar weer met mn vertrouwde Derwenten,het plaatje is leuk geworden,de achtergrond ervan niet maarja...
Leuk papiertje(Basic Grey)en een mooi lintje(Marianne)en klaar is Yvette....

maandag 5 juli 2010



Hoi Hoi,

Wat een geluksvogel ben ik toch de laatste tijd.Een week of twee geleden won ik de challenge van Marianne Design(een setje clearstempels met het thema baby).
Gisteren heb ik de challenge gewonnen van Alles met en over met Derwents(www.allesmetenoverkleurenmetderwents.blogspot.com).
Een elektrische puntenslijper voor mn Derwents(en hier ben ik heel blij mee,ik heb een kistje van 48 stuks!!)en een electrische(!!!???) gum.Wat ik me hier nu bij voor moet stellen???Ik weet het jullie later vast te vertellen.
Vandaag weer een nieuwe kaart gemaakt.Maandag is voor mij een goeie dag om te fröbelen.De meiden allebei een hele dag naar school,mama d'r handen vrij.
Het is weer een kaart voor een challenge(ja,ja ik heb de smaak te pakken)en het thema was dit keer geel.
De bloem en de blaadjes zijn geborduurd(van Marianne Design)Papier van Basic Grey,stempel van Marianne en natuurlijk ingekleurd met mn Derwenten.


Groetjes Yvette